26-årig mand sigtet for indbrud i sommerhus
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

26-årig mand sigtet for indbrud i sommerhus

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 23-2-21 - 13:03

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 26-årig mand fra Nykøbing for indbrud i et sommerhus på Bregnevej i Fårevejle.


Blev set af vidner
Mandag kl. 13:25 anmeldte en sommerhusgæst på vegne af flere andre sommerhusgæster, at der foregik noget mistænkeligt ved et sommerhus på Bregnevej, hvor en mand var set kravle ud ad et vindue.

Manden havde måske følt sig opdaget, for kort efter kørte den samme mand fra stedet i en personbil, hvis nummerplade anmelderen og vidnerne aflæste.

Flere patruljer blev sendt dels til sommerhusområdet, dels til bilejerens adresse i Nykøbing for at lede efter bilen og dens fører.


Konstaterede indbrud
Ved sommerhuset kunne politiet konstatere, at der var tale om et indbrud i sommerhuset, idet et køkkenvindue var opbrudt, og en lampe var stillet udenfor, men ikke medtaget af indbrudstyven.

Senere på eftermiddagen fik politiet kontakt til bilejeren på dennes bopæl.

“Der var tale om en 26-årig mand, der blev anholdt og sigtet for indbruddet, idet han ud over at være ejer af flugtbilen også passede på det signalement, som anmelderen og vidnerne havde givet af indbrudstyven”, oplyser politiet.


Løsladt efter afhøring
Den 26-årige blev afhørt til sagen og løsladt, da politiet og anklagemyndigheden ikke fandt grundlag for at fremstille ham i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Han vil på et senere tidspunkt høre nærmere fra politiet, når indbrudssagen skal afgøres.

Ejeren af sommerhuset er underrettet om indbruddet, oplyser politiet.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.