25-årig mand fra Nykøbing i trafikuheld
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

25-årig mand fra Nykøbing i trafikuheld

AF BJARNE HANSEN / Fredag 1-9-23 - 23:09

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at en 25-årig mand fra Nykøbing torsdag formiddag var involveret i et færdselsuheld på Jyderupvej i Jyderup.


To biler i sammenstød
Det fremgår af politiets døgnrapport, at kl. 11:14 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor to personbiler var stødt sammen, og et par passagerer i en tilkaldt ambulance var blevet bragt til skadestuen til kontrol.


Satte farten ned
Det viste sig, at sammenstødet mellem de to biler var sket, da en 62-årig mand fra Korsør som fører af en personbil ad Jyderupvej i sydlig retning kørte bag en varebil, hvis fører nedsatte hastigheden på grund af en modkørende ambulance med udrykning.

Hastighedsnedsættelsen opdagede en 25-årige mand fra Nykøbing og nedsatte hastigheden, men dog ikke tilstrækkeligt i regnvejret på den våde kørebane. Han kørte bag den 62-årige, men påkørte imidlertid bagenden af hans bil.


Ikke alvorlige skader
De to passagerer i den 25-åriges bil havde umiddelbart ikke pådraget sig behandlingskrævende skader, men politiet optog rapport om sammenstødet for at få klarlagt omstændighederne nærmere.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.