25-årig fra Asmindrup sigtet for butikstyveri
Illustrationsfoto

25-årig fra Asmindrup sigtet for butikstyveri

AF BJARNE HANSEN / Fredag 27-10-23 - 14:44

NR. ASMINDRUP – En 25-årig mand fra Nr. Asmindrup er blevet sigtet for butikstyveri i et supermarked i Vig.


Torsdag kl. 16:02 anmeldte personalet i supermarkedet på Torvestrædet, at en mand var tilbageholdt som mistænkt for butikstyveri, mens en kvinde var flygtet fra stedet.

Politiet fik kontakt til en 25-årig mand fra Nr. Asmindrup, som ved tilbageholdelsen havde været i besiddelse af otte flasker spiritus, som han havde forsøgt at stjæle sammen med den nu flygtede kvinde.


Den 25-årige blev sigtet for butikstyveri af spiritus til en samlet værdi af knap 2.400 kr., idet den flygtede kvinde kunne mistænkes for at have stjålet mindst 10 flasker spiritus.

Inden anmeldelsen så personalet den ca. 30-årige medsammensvorne kvinde forlade butikkens parkeringsplads i en bil, så politiet forsøger i den fortsatte efterforskning at få hende identificeret med henblik på sigtelse for hendes rolle i butikstyveriet i supermarkedet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.