23-årig alvorligt skadet i knivoverfald i Nykøbing
Foto: Presse-fotos.dk

23-årig alvorligt skadet i knivoverfald i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 25-1-24 - 16:53

NYKØBING - En tragisk hændelse fandt sted torsdag eftermiddag i Egeparken i Nykøbing, hvor en 23-årig mand blev stukket ned på en legeplads.


Ifølge rapporter fra Midt- og Vestsjællands Politi er offeret blevet fløjet til Rigshospitalet med alvorlige skader, men meldes uden for livsfare.

Henrik Olesen, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, udtalte til Presse-fotos.dk, at manden er blevet transporteret til Rigshospitalet for at modtage behandling. Politiet har udført en omfattende indsats på stedet, men mangler endnu vigtige informationer omkring hændelsen.

Det tyder dog på, at der forinden har været en kontrovers mellem den 23-årige og den endnu ukendte gerningsmand, men motivet er stadigt ukendt for politiet.


Som led i efterforskningen har politiets hundepatruljer været aktiveret på gerningsstedet for at assistere i søgningen efter spor, der kan lede til opklaring af denne alvorlige forbrydelse.

Gerningsmanden er endnu ikke pågrebet, og politiet fortsætter deres efterforskning for at finde vedkommende.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.