22-årig mand sigtet for butikstyveri
Illustrationsfoto

22-årig mand sigtet for butikstyveri

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 23-3-21 - 14:56

NYKØBING - En 22-årig mand fra Nykøbing blev mandag anholdt og sigtet for butikstyveri i Holbæk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Stak af fra butik
Kl. 16:31 anmeldte personalet fra Tøjeksperten i Ahlgade i Holbæk, at to mænd netop havde stjålet tøj fra butikken. Personalet havde forsøgt at følge efter de mistænkte, men havde tabt dem af syne.

Politiet kørte til Ahlgade og fandt frem til to mænd, som passede på signalementet af de mistænkte. Patruljen anholdt den 22-årige fra Nykøbing og en 26-årig uden fast adresse, som blev sigtet for butikstyveri.


Vold mod betjent
Den 26-årige hidsede sig op på betjentene og kaldte dem alverdens ukvemsord og angreb en betjent med skaller, mens han sad i politibilen.

Betjenten blev ramt let i hovedet. Han blev tilset på skadestue, men kom ikke til skade ved angrebet.

Den 26-årige blev kørt til politistationen til afhøring, hvor han også blev sigtet for fornærmelig tiltale og vold mod polititjenestemand.

Den 22-årige blev ligeledes kørt til afhøring på stationen i forbindelse med sagen om butikstyveri.


Fandt tyvekoster i bil
Ved visitation af den 26-årige fandt politiet en bilnøgle og efterfølgende en bil, der holdt på en parkeringsplads på adressen Pølsekrogen i Holbæk.

I bilen, som kunne åbnes med nøglen, fandt politiet en større mængde tøj, isenkræmmervarer og madvarer, som viste sig at være tyvekoster fra flere butikker i Holbæk by samme dag.

Varerne stammede fra tøjbutikkerne, Sams, Solid, Jack & Jones, Susan G, Bahne og de øvrige varer fra Imerco, Søstrene Greve og Pro Outdoor.

Politiet oplyser, at ikke alle varerne endnu er knyttet til et gerningssted, men skal undersøges nærmere. Den foreløbige anslåede værdi af tyvekosterne er 12.352 kr.


Var eftersøgt
Den 26-årige var desuden eftersøgt til afsoning i en sag om vold og er også tidligere straffet for berigelseskriminalitet.

Han vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling.

Den 22-årige blev løsladt efter endt afhøring, men er fortsat sigtet for butikstyverierne.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.