21-årig dømt for at tæve pædagog
Arkivfoto

21-årig dømt for at tæve pædagog

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 7-6-18 - 14:19

NYKØBING – En 21-årig mand fra Nykøbing er ved Retten på Bornholm blevet idømt en behandlingsdom for vold og trusler om vold på botilbuddet Pilevang på Bornholm i marts sidste år.

Retten bestemte, at den dømte skal anbringes i psykiatrisk behandling på en institution for personer med vidtgående psykiske handicap.

Pilevang er et døgntilbud til unge over 18 år med misbrug, multiple diagnoser eller udadreagerende adfærd.

Retten fandt det bevist, at den 21-årige den 21. marts truede en mandlig pædagog på bostedet med vold og senere gjorde alvor af truslerne.

Den tiltalte slog den ansatte ved tre forskellige episoder ikke under 10 gange pr. gang på overkroppen. Efterfølgende slog han pædagogen med en skobakke i hovet ligesom han kastede en sten efter pædagogen og ramte ham på overkroppen.

Den dømtes forsvarer udbad sig betænkningstid med hensyn til eventuel anke byrettens dom til Østre Landsret.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.