20-årig mand taget med narkotika i Nykøbing
Illustrationsfoto

20-årig mand taget med narkotika i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 1-9-20 - 14:50

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 20-årig mand fra Århus for besiddelse af narkotika på en adresse i Nykøbing.


Politiet oplyser, at der mandag kl. 16.45 kom en anmeldelse om, at en mand, som var kommet på besøg i en lejlighed i Nykøbing, havde medbragt noget, som lignede euforiserende stoffer.

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den 20-årig mand fra Århus, som blev fundet i besiddelse af 45 gram hvidt pulver, som ved en test viste udslag for Ketamin.


Den 20-årige blev anholdt og sigtet for lov om euforiserende stoffer, og det ulovlige stof beslaglagt med henblik på konfiskation, hvilket den 20-årige accepterede.

Politiet oplyser, at stoffet skal sendes til undersøgelse, for at fastslå det præcise indhold i stoffet.

Sagen blev vurderet af en jurist, som ikke fandt grundlag for at fremstille den sigtede i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU