19-årig voldsmand anholdt i Nykøbing
Illustrationsfoto

19-årig voldsmand anholdt i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 24-2-20 - 15:20

NYKØBING - En 19-årig mand blev natten til søndag anholdt i Nykøbing, sigtet for et voldeligt overfald i Fårevejle Stationsby tidligere på aftenen.


Kl. 23.58 anmeldte en 18-årig mand fra Fårevejle St. til Midt- og Vestsjællands Politi, at han for få minutter siden var blevet overfaldet på sin bopæl af en 19-årig mand fra Jægerspris, som han godt kendte i forvejen.

De havde forinden skrevet sammen via sociale medier om den 19-åriges forhold til et kvindeligt bekendtskab. Til sidst var den 19-årige taget hen til den 18-åriges bopæl, hvor de så var røget i slagsmål.

Under slagsmålet var den 18-årige blevet slået og sparket, ligesom den 19-årige var mistænkt for at have taget kvælertag på den 18-årige.

Andre kom til stede og fik parterne adskilt, hvorefter den 19-årige forlod stedet.


Den 18-årige havde pådraget sig mindre alvorlige småskader som følge af volden, som politiet straks indledte en efterforskning af sagen.

Politiet fik den mistænkte 19-årige sporet til Nykøbing, hvor han blev anholdt kl. 02:16.

Efter afhøring til voldssagen løslod politiet den 19-årige, som senere vil blive indkaldt til et retsmøde, når voldssagen skal finde sin strafferetlige afgørelse.Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU