19-årig mistænkt i sag om narkotika
Illustrationsfoto: Rolf Larsen

19-årig mistænkt i sag om narkotika

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 19-2-20 - 10:42

NYKØBING - Tirsdag kl. 11:30 ransagede politiet bopælen hos en 19-årig mand fra Nykøbing, idet politiet mistænkte ham for måske at være i besiddelse af narkotika.


Tidligere på formiddagen havde politiet truffet anholdt ham ved en uddannelsesinstitution i Odsherred, da han blev fundet i besiddelse af en flaske cannabisolie og nogle tomme pølsemandsposer med kraftig lugt af hash.

Ved ransagningen på bopælen, hvor en narkohund deltog, fandt politiet en mindre ”streg” på en tallerken. Stoffet blev sikret og vejet til 0,08 gram ecstasy, som blev beslaglagt som bevis sammen med den tidligere beslaglagte cannabisolie.

Den 19-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU