19-årig kvinde i Højby taget med hash
Illustrationsfoto: Niclas Jessen

19-årig kvinde i Højby taget med hash

AF BJARNE HANSEN / Fredag 23-7-21 - 11:42

HØJBY – En 19-årig kvinde fra Højby er blevet sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Torsdag kl. 08:52 bemærkede politiet, at en større hund stod alene på fortovet på en større vej i Højby. For at undgå, at hunden måske enten skræmte nogen eller kunne blive årsag til trafikale uheld, tog politiet sig af hunden og henvendte sig på en nærliggende adresse, hvor hundeejeren boede.

Der var tale om en 19-årig kvinde fra Højby, som erkendte at være ejer af hunden. I forbindelse med snakken om forpligtelser ifølge hundeloven bemærkede politiet en kraftig lugt af hash fra hendes bopæl, så politiet foretog med hendes tilladelse ransagning af boligen for at lede efter euforiserende stoffer.


Hash og effekter
Ved ransagningen fandt politiet knap et gram hash samt øvrige effekter, der tydede på indtagelse af andre euforiserende stoffer i pulverform.

Den 19-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.





FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.