19-årig fra Nykøbing kørte galt i traktor
Foto: Henning Lundhøj / Skadestedsfotografer.dk

19-årig fra Nykøbing kørte galt i traktor

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 23-7-20 - 15:41

NYKØBING - Det var en 19-årig mand fra Nykøbing, som var fører af den traktor, som natten til torsdag forulykkede på Vig Parkvej i Vig, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 03:22 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, efter at en traktor havde påkørt en bro, hvor en jernbane bliver ført over vejen. Det viste sig, at der på uheldsstedet var væltet en traktor, efter at den 19-årige chauffør mand fra Nykøbing først havde påkørt et vejskilt og derefter selve jernbanebroen over vejen.

Den 19-årige blev hurtigt alkotestet med negativt resultat, hvorefter han blev bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse.

Politiet fik dog rutinemæssig udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse af, hvorvidt den 19-årige kunne være påvirket af euforiserende stoffer, da politiet ikke nåede at teste ham herfor inden transporten til skadestuen.


Jernbanemyndighederne blev underrettet om den påkørte bro, men påkørslen fik ikke nogen indflydelse på togdriften.

Vig Parkvej blev afspærret, indtil et tilkaldt bugseringskøretøj kunne få fjerne den væltede traktor, hvorfra diverse væsker og olie var løbet ud.

Kl. ca. 07:30 var traktoren fjernet fra uheldsstedet, så vejen kunne åbnes for trafik. Grus til opsugning af de spildte væske blev strøet ud og vil blive fjernet senere i løbet af torsdagen.

Den 19-årige var sluppet fra uheldet med diverse knubs og afventer nu svaret på analyseresultatet af den udtagne blodprøve. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, oplyser politiet.

Læs også:
Forulykket traktor spærrede indfaldsvej

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU