19-årig anholdt i sag om knivstikkeri
Foto: Rolf Larsen

19-årig anholdt i sag om knivstikkeri

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 30-6-20 - 11:54

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt den ene af de to 19-årige mænd, som er mistænkt for at have stukket en 24-årig mand fra Nykøbing med kniv.


Den 24-årig fra Nykøbing blev stukket i den ene balle med en kniv søndag eftermiddag i Ladegårdsparken Vest i Holbæk.

Politiet oplyser, at den 19-årige mand, der er fra Holbæk, i går kl. 14:58 blev anholdt som mistænkt i sagen om grov vold.


Meldte sig selv
Politiet havde i løbet af mandagen fået telefonisk kontakt til den 19-årige, som så ville melde sig selv til politiet.

En patrulje kørte til det aftalte mødested i Ringsted, hvor den 19-årige også var dukket op, så politiet kunne anholde ham.

Han er blevet sigtet for grov vold og er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden i dag vil fremstille ham i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling.


Anklagemyndigheden vil begære grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre.

Politiet leder fortsat efter den anden 19-årige, som mistænkes for også at have en rolle i sagen, og opfordrer ham fortsat til at melde sig selv.

Læs også:
24-årig fra Nykøbing stukket med kniv




FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU