18-årig fra Nykøbing på ulovlig knallert
Illustrationsfoto

18-årig fra Nykøbing på ulovlig knallert

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 7-5-20 - 11:45

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 18-årig mand fra Nykøbing for overtrædelse af færdselsloven.


Den 18-årige var fører af en knallert, da den blev standset af politiet på Højby Stationsvej.

Kl. 17:41 bemærkede en færdselsbetjent, at den 18-årige ikke anvendte styrthjelm under kørslen, og i øvrigt medbragte en passager under kørslen.

Knallerten vurderedes til at kunne køre hurtigere end tilladt, hvorfor færdselsbetjenten henvendte sig til knallertkøreren og passageren ved togstationen, hvor de var standset.


Den 18-årige fra Nykøbing var ikke ejer af køretøjet. Det var den 17-årige fra Højby, der havde været passager på knallerten under kørslen.

Knallerten var ikke ansvarsforsikret, hvorfor den 17-årige blev sigtet for de to overtrædelser.

Politiet fik knallerten indbragt til nærmere undersøgelse for konstruktive ændringer, så den 17-årige vil som ejer snarest blive underrettet om resultatet heraf. Begge vil derfor høre nærmere fra politiet i anledning af kørslen.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU