15-årig pige truet af mand med kniv
Illustrationsfoto

15-årig pige truet af mand med kniv

AF BJARNE HANSEN / Fredag 29-7-22 - 14:56

NYKØBING – En 15-årig pige blev torsdag formiddag truet af en fremmed mand på Vesterlyngvej i Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Stærk oprevet
Kl. 11:41 kontaktede en arbejdsgiver politiet, idet den pigen fra Nykøbing var mødt op på sin arbejdsplads i stærkt oprevet tilstand efter en ubehagelig oplevelse i et busskur lidt tidligere.

Politiet fik kontakt til pigen, der kl. ca. 11:15 havde siddet i et busskur på Vesterlyngvej, inden hun skulle på arbejde. En fremmed mand var også kommet til stede og havde sat sig afventende.


Tog en hobbykniv frem
Pludselig rejste manden sig op og fremtog en hobbykniv, som han holdt frem mod den 15-årige.

Hun blev meget forskrækket over handlingen og blev ikke berørt med kniven, inden manden roligt forlod busskuret til fods i østlig retning mod den centrale del af Nykøbing.


Endnu ikke identificeret
Politiet har nu optaget rapport om trusler på livet og forsøger at få identificeret manden, der blev beskrevet som: mand, 50-55 år, 185-190 cm høj, almindelig af bygning, men med ”ølmave”, iført en grålig trøje og sorte bukser.

Manden sagde ikke noget under truslen mod pigen, hvis pårørende er underrettet om sagen.

Politiet hører gerne fra personer, der måtte have set manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.