15-årig dreng mistænkt i sag indbrud
Illustrationsfoto

15-årig dreng mistænkt i sag indbrud

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 11-6-19 - 12:32

NYKØBING - En 15-årig dreng på flugt fra en ungdomsinstitution er mistænkt for at have været på tyvetogt i det nordlige Odsherred i en mistænkelig bil.

Bilen var udstyret med nummerplader, som var stjålet i Nykøbing.

Bilen sættes i forbindelse med et indbrud i varegården hos Spar i Smedestræde i Rørvig natten til mandag. Porten til varegården var brudt op, så tyven kunne stjæle nogle flasker gas fra et opbrudt trådbur.

Mandag formiddag kl. ca. 10:00 blev bilen med de stjålne nummerplader fundet efterladt i et vejsving på Åvænget i Højby, hvor bilen formentlig var forulykket.

Der var ikke nogen personer i eller ved køretøjet.

Kl. ca. 11:00 fik politiet en henvendelse fra en borger, der mente at have set en ung mand, der kunne mistænkes for at have en relation til den røde bil.

Politiet fik i Havnegade i Nykøbing kontakt til en 15-årig dreng fra Jægerspris, som blev anholdt som mistænkt i sagen.

Politiet er nu ved at undersøge hans gøremål i forbindelse med kørslen i den røde bil, inden politiet kan afgøre, hvad han skal sigtes for. Når efterforskningen er afsluttet, vil den 15-årige blive bragt retur til den ungeinstitution, som han er rømmet fra.Nyere nyhed  Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Mandag 17-6-19 - 11:48 Fuld svensker skabte utryghed på Algade

Fuld svensker skabte utryghed på Algade

NYKØBING - Lørdag aften skabte en 58-årig beruset mand utryghed på Algade i Nykøbing og endte med at blive anholdt, oplyser Midt- og vestsjællands Politi.