BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig er en velpasset villa på Læsøvej i Nykøbing med et boligareal på 120 kvadratmeter og ugeneret have.

Huset ligger i et fredeligt område og nær stisystemet, der blandt andet fører til Nordstrandsvej og Skærbyvej, hvor der begge steder er fantastiske bademuligheder.

Huset, der er opført i gule mursten, har eternittag og termovinduer, og er indrettet med entre med klinkegulv og garderobeplads, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt ekstra bord- og skabsplads. Der er to værelser og gæstebadeværelse med bruseplads.Desuden er der et rummeligt forældresoveværelse med skabsvæg og gulvvarme samt badeværelse med bruseplads.

Køkkenet har lyse elementer og med hvidevarer. Stuen er en lys vinkelstue med brændeovn samt udgang til terrassen og haven.

Endvidere er der to gode hobbyrum, der er oplagt til træningsrum, kontor eller lignende. Tillige har ejendommen gode brændeskjul/udhuse samt carport.


Kontantpris: 1.495.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto: 5.958 kr.
Netto: 5.275 kr.

Link:
Nyboligs omtale og flere fotos


Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU