Sådan ansætter du den bedste medarbejder
Illustrationsfoto

Sådan ansætter du den bedste medarbejder

ANNONCEINDHOLD

AF Henrik Hansen / Onsdag 24-4-19 - 16:12

JOB - Erhvervelsen af nye talenter vil altid være et hit på ønskelisten, hos den HR ansvarlige for en given virksomhed. Der er altid håbet om, at en ny ansat kan bidrage med noget nyt og spændende, og på den måde skabe en organisk udvikling i virksomheden.

Medarbejderne vil altid være den vigtigste ressource for en virksomhed, for det er nemlig mennesker som er drivkraften for virksomheden – dette er også grunden til, at mange investorere snakker om, at de ikke investerer i et produkter, men i et team af mennesker.

Derfor er det essentielt at få ansat den rette kandidat – hvad enten det er som konsulent eller til en chefstilling. Hvis du får ansat en konsulent, som ikke fungere med sine medansatte, eller en leder som ikke forstår virksomhedens principper, så opstår balladen.

Få en HR-specialist til at finde den bedste løsning
En ekstern HR-virksomhed kan være svaret for dig, som ønsker hjælp til, at finde det perfekte match mellem virksomhed og ansatte. Måske du mangler den helt rigtige leder til din nye afdeling, men du er ikke selv i stand til, at finde den rette kandidat gennem dine egne kanaler. Her kommer et eksternt rekrutteringsfirma ind i billedet.

Ballisager er specialister inden for HR, og har mange års erfaring inden for rekruttering af specialister, ledere og andre nøgleprofiler. De arbejder på tværs af brancher, og har hjulpet med at rekruttere flere hundrede professionelle.

For at rekruttere den rigtige kandidat, er der en længe analyse-rejse, for at sikre det bedste resultat. Dette starter umiddelbart med en foranalyse, for at determinere hvilken kandidat, der er reelt er brug for. Dette bruges så som søge parametre, når HR-virksomheden leder efter den rette kandidat. Dette efterfølges af interviews og screeninger af potentielle kandidater, hvorefter de resterende mål bliver testet på adfærd og kognitive evner.

Når den rigtige kandidat så bliver ansat, bliver der efterfølgende fulgt op efter et par måneder, for at sikre det bedst mulige resultat.

Jobs der forsvinder i den nærmeste fremtid
I samme øjeblik man snakker om at ansætte nye medarbejdere, vil der være visse jobs som inden for den nærmeste fremtid, ikke længere har behov for bemanding. Dette er et resultat, af den evigt voksenden automatisering af funktioner, som vi ser over hele verden.

Opfindelsen af internettet var starten på den digitale tidsalder, og det har ændret hvordan vi lever og arbejder. Langt de fleste ændringer har været positive, og har ikke mindst forbedret mængden af information vi har til rådighed på alle tidspunkter, men der er også en ”downside”.

Der er en lang række jobs, som ikke længere eksisterer, som resultat af denne opfindelse. Det er en tendens som fortsætter, siger et studie fra Oxford, som forudsiger at 40-50% af de jobs vi kender i dag, vil forsvinde i fremtiden.

Det ses allerede med biler, og hvordan de første selv-kørende biler ser dagens lys. Dette kan virke harmløst, men det vil berøre alle professioner hvor en chauffør er nødvendig nu. Hvis du vil læse mere om dette emne og andet teknologi, så følg Simon From og hans blog, der specialiserer sig inden for teknologi.Nyere nyhed  Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Tirsdag 17-9-19 - 09:02 Indbrud hos Damborg på Algade

Indbrud hos Damborg på Algade

NYKØBING - Der var natten til tirsdag indbrud hos Damborg Shopping på Algade i Nykøbing.