Nyt hus med lavt energiforbrug
Huset ikke er opført, er de viste billeder derfor kun vejledende, da de er fra et andet byggeri.

Nyt hus med lavt energiforbrug

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 13-11-19 - 13:40

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig er et parcelhus, som endnu ikke er bygget, men som skal placeres i Eventyrhaven i Nykøbing.

Villaen får et boligareal på 129 kvadratmeter.

Huset er et Eurodan-hus i gode materialer så som murede ydervægge, betontagsten og energivinduer, tillige med oplagte solceller. Der er klinker i vådrum, og trægulve i stue og værelser.Der bliver entre/bryggersrum med grovvask og skabsplads. Badeværelse med toilet, håndvask i arrangement og bruseplads. I alt fire værelser; hvoraf et er som forældresoveværelse, to gode børneværelser og et kontor. Der er direkte adgang til eget badeværelse fra forældresoveværelset.

Der er også køkken med klinkegulv og en rummelig stue med god plads til spisebordet og sofagruppen, tillige med udgange til terrasseareal, der er flisebelagt.

Nybolig fremhæver, at boligen vil have et lavt energiforbrug.

Der kommer også carport med udhus, og indkørslen bliver belagt med stabilgrus.


Kontantpris: 2.195.000 kr.
Udbetaling: 110.000 kr.
Brutto: 8.944 kr.
Netto: 7.759 kr.

Link:
Nyboligs omtale og flere fotosFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU