Fem gode tips til dating
Illustrationsfoto

Fem gode tips til dating

ANNONCEINDHOLD

Torsdag 22-10-20 - 14:40

SAMLIV - Det kan virke nervepirrende for mange at date både online og offline. Derfor har vi skrevet denne artikel hvor du kan finde fem gode tips til dating.

Brug et godt billede af dig selv til netdating

Netdating er et populært fænomen nu til dags, og her kan vi også komme med en række tips og tricks. Hvis du opretter en profil på fx http://senior.dk/, er det vigtigt at du bruger et godt billede af dig selv.

Vælg dit favoritbillede af dig selv, eller få hjælp til at tage et nyt billede. Undgå helst at have andre personer i billedet, så der ikke opstår tvivl.

Vælg også et realistisk billede af dig selv. Der er folk, som "gemmer" egenskaber, som de ikke kan lide ved sig selv. Men det gør det kun akavet, når du møder den anden person, som du har givet andre forventninger.

Fremhæv de bedste egenskaber ved dig selv, når du opretter dig på fx Dating-Sites.dk. Sørg for en god belysning, et godt smil, og så er du godt på vej.

Bliv ved på trods af afvisningerne
Det er aldrig sjovt at blive afvist, men det er en del af livet. Men lad ikke afvisningerne online eller offline fjerne din lyst til at date. Fokusér på at lede videre, og nyd det, mens du gør det.

Mød op i god tid til den første date

Når det bliver tid til den første date, anbefales det at være i god tid. Dette handler både om forberedelsen og selve daten. Giv dig selv god tid til at gøre dig klar, så du ikke skal stresse over at du muligvis kommer for sent. Sørg også for at møde op til daten i god tid, så I ikke starter den første date på en dårlig fod.

Sørg for at tjekke mødestedet på forhånd
Husk at tjekke mødestedet på forhånd, så du har styr på det. Tjek rutevejledningen og Google Maps for mødestedet, så du ikke ender op med at fare vild og at blive forsinket.

Hvis I skal ud og spise sammen, kan du også tjekke spisestedets menu på forhånd. På den måde vil du have mere overskud til din date, og du vil undgå at skulle forhaste en beslutning om hvad du har lyst til at spise.

Tag en dyb indånding
Det er altid spændende at lære en anden person at kende, og du vil selvfølgelig vise den bedste version af dig selv. Men nogle gange kan vi fokusere så meget på at give et godt indtryk, at vi glemmer at leve i nuet. Derfor handler det om at tage en dyb indånding, og at slappe af, så du kan fokusere på den person, som sidder foran dig.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.