Bredbånd er din adgang til verden
Illustrationsfoto

Bredbånd er din adgang til verden

ANNONCEINDHOLD

Fredag 23-10-20 - 10:50

INTERNET - Det er faktisk ikke så mange år siden, at vi sad med et modem og så, hvordan et billede langsomt uploadede til vores computer og blev synligt på skærmen i takt med, at data kom igennem modemmets trange kanal.

Men i dag virker det som fjern fortid, og forklaringen er bredbånd, hurtige dataforbindelser, som du blandt andet kan få overblik over ved at sammenligne udbuddet på en sammenligningsside.

Bredbånd er din adgangsvej til verden, og mange funktioner i vores moderne liv kunne slet ikke gennemføres, hvis ikke vi havde adgang til bredbånd. Så undersøg markedet og få Bredbånd.nu, så du også kan få anlagt en data-motorvej til verden.

For et par årtier siden begyndte vi at tale om Internet of Things - IOT - og så for os, hvordan køleskabet, kaffemaskinen og alle andre devices i vores liv havde adgang til internettet, så vi kunne betjene dem på afstand og de selv kunne indgå en form for interaktion med os. I dag er det langt hen ad vejen virkelighed, og forudsætningen er en god adgang til internettet - en bredbåndsadgang.

Hjemmearbejde og bredbånd
Tiden med corona har introduceret hjemmearbejde for mange mennesker. Ikke bare som en mulighed, man kunne gribe til en gang imellem, men som noget, der blev påbudt, fordi vi skulle isolere os for at undgå smitte.

Forudsætningen for en effektiv hjemmearbejdsplads er for de fleste adgang til internettet via bredbånd, så også på dette felt kommer bredbånd ind som en vej til verden og en forudsætning for det moderne liv.

Mange har opdaget, at man kan arbejde endog meget effektivt ved sin hjemmearbejdsplads. Her er ingen forstyrrende kolleger, man kan selv tilrettelægge sin arbejdsrytme, og møder bliver minimeret til de mest nødvendige. Og mange møder bliver afviklet via Zoom og Teams og andre virtuelle mødetjenester - som udelukkende fungerer optimalt, hvis man har adgang til en god bredbåndsløsning

Bredbånd for hele familien
Far og mor på hjemmearbejde, teenageren der gamer og hele familien, som ser TV sammen en gang imellem - alting fungerer kun optimalt, hvis adgangen til internettet sker via en tilstrækkeligt stor bredbåndsløsning. Heldigvis er der fibernet eller andre højeffektive løsninger udbredt i det meste af landet, eller de er stærkt på vej, sådan at det meste af landet efterhånden er dækket af bredbåndsløsninger.

Vi har svært ved at forestille os, at vi ikke kan foretage os de ting, vi gør, via internettet, og bredbånd er forudsætningen for det hele.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.