Arkitektonisk villa til den store familie

Arkitektonisk villa til den store familie

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 3-4-19 - 16:09

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig Odsherred er en smuk og arkitektonisk ejendom på Brådevej i Bråde med plads til den store familie.

Villaen har et boligareal på 150 kvadratmeter og er en en klassisk og nærmest herskabelig murermestervilla med højt til loftet.

Ejendommen ligger tæt ved Kongsøre Skov og Isefjorden ikke langt fra Egebjerg med indkøbsmulighed, børnehave, skole, forsamlingshus og kirke.

Ejendommen er inden for de seneste fem år blevet påbegyndt modernisering og energiforbedret løbende. Her er bl.a. skiftet døre og vinduer, hulmursisoleret, stålforing af skorstene, renoveret dræn, samt drikkevandsbrønd.

Selve huset er indrettet med en hall med trappe til 1. salen og adgang til kælder. Køkkenet er i direkte forbindelse til spisestue. Der er to stuer en suite, hvor den ene har hyggelig karnap og brændeovn og udgang til lys havestue. På husets sydside forefindes endnu en entré, hvorfra der ligeledes er adgang til gæstetoilet.1. salen byder på to gode børneværelser og et stort soveværelse med udgang til egen balkon. Herudover et endnu ikke færdiggjort badeværelse.

Den tørre kælder udmærker sig ved tre store disponible rum, et fyrrum med husets Baxi pillefyr fra 2014 og vaskemuligheder samt et baderum.

Desuden er der et uudnyttet loftrum, med mulighed for indretning af gæsteværelse.
Til ejendommen hører desuden et stort og rummeligt værksted med flere rum, samt uudnyttet 1. sal og endnu en stor garage, som i dag primært bliver brugt til opbevaring.

Den store have er udlagt med græs, hvor bagtil er anlagt med køkkenhave, frugttræer og drivhus. Der er afskærmet legeplads og havedam fra husets oprindelse.

Der er mulighed for tilkøb af 1 ½ hektar landbrugsjord, som aktuelt er udlagt til græs, men med mulighed for for eksempel hestehold.

Kontantpris: 1.450.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto: 6.197 kr.
Netto: 5.278 kr.

Link:
Nyboligs omtale og flere fotos


Ugens Bolig præsenteres i samarbejde med Nybolig Odsherred.


Nyere nyhed  Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Mandag 15-7-19 - 20:43 18-årig fra Nykøbing taget med narko på Vig Festival

18-årig fra Nykøbing taget med narko på Vig Festival

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 18-årig mand fra Nykøbing for besiddelse af narko på Vig Festival.