Skal der være tilskud til vinterjazz ?
Jazz og kultur er "finere" at støtte end så meget andet i Odsherred, åbenbart....

Skal der være tilskud til vinterjazz ?

Tirsdag 8-9-20 - 17:03

LEDER - Nykøbing/Rørvig Jazzfestival vil have skatteyderne til at betale 20.000 kroner i tilskud til afvikling af jazzfestivallens vinterudgave 2020.


Kommunen har allerede betalt 20.000 kr. i tilskud til en jazzfestival i sommer.

I vinter er det så meningen, at der skal afholdes tre koncerter, den 28. 29. og 30. december. Det er planen, at koncerterne skal afvikles med en koncert i henholdsvis Pakhuset, Anneberg Kulturpark og Rørvig Kirke.


Der er i Odsherred Kommune opstået en tendens til, at bruge skatteydernes penge til tilskud til forskellige foreningsaktiviteter, hvor der betales entré. Kunne foreningerne ikke lige så godt hæve entréen, så der kom balance i budgetterne?

Mange idrætsforeninger må bruge frivillige til at skaffe penge via forskellige aktiviteter, så de selv kan tjene penge. Hvorfor kan kulturlivet ikke gøre det samme?

Svaret er nok, at politikerne synes, det er mere fint med kultur end f.eks. idræt!

BJARNE HANSEN
Chefredaktør

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU