Selvfølgelig skal Byrådet have sognerådspolitik
De lokale byrådspolitikere gør ikke meget væsen af sig. De er knapt synlige i den politiske debat. Arkivfoto

Selvfølgelig skal Byrådet have sognerådspolitik

Fredag 31-7-20 - 08:39

LEDER - Sognerådspolitik er blevet et skældsord i dansk politik. Men hvad er der i vejen med at ville det bedste for sine vælgere? Det er jo det, politik går ud på. Også i Byrådet.


De lokale byrådspolitikere gør ikke meget væsen af sig. De er knapt synlige i den politiske debat.

I et demokrati er det vigtigt, vælgerne kender politikernes synspunkter og visioner - også mellem valgene. Muligheden for at komme til orde har aldrig været større.

Men hvor ofte ses debatindlæg eller visionære forslag fra de politikere, der er valgt i det nordlige Odsherred?

Stort set aldrig!

Det er på tide, vi får løftet sløret for, hvad de lokale politikere ønsker sig og vil prioritere, hvis de bliver valgt. Vælgerne har med rette krav på udmeldinger.


Naturligvis skal byrådspolitikerne tilgodese hele kommunen. Men det vil være ønskeligt med klar besked om, hvad de vil for det nordlige Odsherred.

Eksempelvis på ældreområdet.

Odsherred Kommune mener, der ikke er behov for et nyt plejecenter i Nykøbing. Der er tilstrækkeligt med pladser, lyder det.

Men kendsgerningen er, at disse pladser betyder, at man som ældre skal flytte fra den by, hvor man enten er født eller har boet i mange år.

Det er ikke rimeligt!


Hvis de lokale politikere ikke vil gøre noget for den egn, hvor de er valgt, så må vælgerne sætte deres kryds ved de kandidater, der vil.

Kom nu, politikere. Frem med visionerne. Nykøbing Avis stiller gerne plads til rådighed for debatindlæg.

Gør nu både demokratiet og jer selv en tjeneste!

BJARNE HANSEN
ChefredaktørFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.