Politiet har droppet elevers cyklistprøve
Det er ubegribeligt, at politiets lange arm ikke længere kan give en hånd, når der er cyklistprøver... Arkivfoto

Politiet har droppet elevers cyklistprøve

Onsdag 16-9-20 - 17:51

LEDER - Midt- og Vestsjællands Politi har ikke tid til at afholde cyklistprøver.


Hvert år afholder skolerne i Odsherred cyklistprøve for eleverne på 6. årgang. Tidligere gik vinderen fra hver klasse i Holbæk og Odsherred kommuner videre til en finale, der blev arrangeret af politiet.

Men ifølge Odsherred Kommune har der ikke været nogen finale de seneste år, “da politiet ikke længere har tiden til at arrangere dette”.

Jamen, har man hørt mage?

Politiet skulle da netop være interesseret i at prioritere, at skolebørnene bliver gode trafikanter, og ikke kommer til skade i trafikken, skulle man mene.

Men nej.


Sidste år stod én af skolernes færdselskontaktlærere for at arrangere en lokal finale for Odsherred og midler fra en trafiksikkerhedspulje har betalt for forplejning til deltagerne og de frivillige, der har stået ved kontrolposterne. Der har været præmie til 1., 2. og 3. pladsen.

Lad os håbe, at Odsherred Kommune er mere vaks en politiet, og bevilger de omkring 10.000 kroner, det vil koste at afholde en lokal finale.

Men det er fortsat ubegribeligt, at politiets lange arm ikke kan give en hånd!

BJARNE HANSEN
Chefredaktør

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.