Pindormen spiste havregryn med snaps
Egebjerg i gamle dage.

Pindormen spiste havregryn med snaps

Fredag 11-9-20 - 19:14

LEDER - Der er mange nyttige og sjove fortællinger på Odsherred Wiki. Nu, hvor det er fredag, så skal det være en af de sjove, små finurlige historier, som kan læses i opslagsværket.


Historien handler om en mand fra Egebjerg, som havde fået øgenavnet Pindormen.

Odsherred Wiki beretter, at når Pindormen havde været i Nykøbing på værtshus, og det var han tit, så cyklede han hjem til Egebjerg, hvor han efter sigende boede ret usselt.

Han slog altid han nogle gevaldige slag med cyklen ud midt på vejen. Det medførte han en dag blev ramt af en bil og døde.


Det blev fortalt han en dag var inde og handle hos købmanden i Egebjerg og købte en pakke havregryn og en halv flaske snaps, da en dame spurgte om han ikke skulle have mælk til sine havregryn, hvorefter han svarede: "Hva` tror du snapsen er til".

Tak til de frivillige, som vedligeholder og udbygger Odsherred Wiki. Til glæde for mange!

BJARNE HANSEN
Chefredaktør


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU