Odden har indledt slutspurten for fibernet
Illustrationsfoto

Odden har indledt slutspurten for fibernet

Torsdag 3-9-20 - 15:32

LEDER - Realiseringen af det planlagte fiberbredbånd i helårs- og sommerhus på Sjællands Odde er inde i slutspurten.


På nuværende tidspunkt har 585 tilmeldt sig til Fibia for at få fiberbredbånd. Det kræver imidlertid 695 tilmeldinger, før selskabet vil grave fiberkablerne ned, og fristen udløber 30. september. Der skal altså skaffes 110 flere tilmeldinger for at nå i mål.

Hvad sker der, hvis det ikke lykkes? Skal Odden så være helt uden stabilt og hurtigt internet - og dermed stilles dårligere end andre steder i det nordlige Odsherred?


Man kan selvfølgelig mene, at det er op til boligejerne selv at fremtidssikre deres ejendom, fordi høj og stabil internethastighed i fremtiden vil være afgørende for om boligen kan sælges.

Men bør staten ikke netop være garant for, at områder med få indbyggere får de samme muligheder som i de store byer?


Coronakrisen har vist, at gode internetforbindelser skabe hjemmearbejdspladser - og de kan jo lige så godt ligge på Odden eller i et andet tyndt befolket område.

Det er nu, de lokale folketingspolitikere skal sikre lighed for ALLE borgere!

BJARNE HANSEN
Chefredaktør

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU