Nykøbing Avis ønsker Godt Nytår

Nykøbing Avis ønsker Godt Nytår

Lørdag 30-12-23 - 11:53

Kære læsere,

Når vi nu står på kanten af et nyt år, vil jeg ønske jer alle et Godt Nytår.


Det har været et bemærkelsesværdigt år for vores avis, og det er jeres konstante støtte, der har gjort det muligt. Læsertallet vokser støt måned for måned, hvilket er et tydeligt tegn på jeres interesse og engagement i vores arbejde.

Jeres daglige vaner med at åbne avisen for at følge med i det seneste nyt fra det nordlige Odsherred er, hvad der holder os i gang. Det giver os en grund til at fejre denne nytårsaften og ser med begrundet håb frem mod endnu et år fyldt med fremskridt og succes.


I det kommende år forpligter vi os til fortsat at bringe jer troværdige nyheder og historier, der er vigtige for vores samfund. Vi ser frem til at fortsætte med at være jeres pålidelige kilde til lokalnyheder.

Endnu engang, et hjerteligt Godt Nytår til jer alle. Må 2024 bringe sundhed, lykke og velstand til jer og jeres familier.

Med venlig hilsen,
Bjarne Hansen
Chefredaktør og udgiver
Nykøbing Avis

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.