Klogt budgetforslag fra Venstre i Byrådet
Der er planer for forskønnelse af Odsherreds hovedstad, men det drøjer med at få dem ført ud i livet.

Klogt budgetforslag fra Venstre i Byrådet

Fredag 14-8-20 - 09:14

LEDER - Venstres byrådsgruppe har som de første erkendt, at der er behov for en ekstra indsats for at rette op på flere års forsømmelser i Odsherreds hovedstad.


Partiet foreslår at der skal afsættes 1 million kroner til yderligere vedligehold og forskønnelse af Odsherred.

Venstre fremhæver, at Odsherred i sommerhalvåret et af Danmarks største turistområder, og vil derfor i budgettet for 2021 afsætte 1 million yderligere med henblik på at få Odsherred til at fremstå pæn og indbydende til sommerens mange gæster.

Nogle af pengene kan med fordel anvendes til allerede igangværende tiltag, som for eksempel byforskønnelsesprojektet i Vig.


Men det vigtigste i Venstres forslag er, at partiet ønsker at Nykøbing som handelsby fremstår pæn og vedligeholdt.

“En del af den afsatte million skal derfor rettes mod Nykøbing, hvor byrådet i samråd med handelsstandsforeningen skal lave en plan for gågadens vedligehold og fremtoning”, skriver Venstre i sit forslag.

Et klogt forslag!

Forhåbentlig følger flere at Byrådets partier efter i erkendelse af, at Nykøbing som købstad fortsat er den vigtigste by i Odsherred.

Står Venstre alene med sit forslag, så ved vælgerne, hvor de skal sætte deres kryds, når der om et års tid er kommunalvalg!

BJARNE HANSEN
ChefredaktørFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.