Kirkens udflugter kan være årets højdepunkt
Clay Keramikmuseum rummer Danmarks fineste samling af kvalitetskeramik. Arkivfoto

Kirkens udflugter kan være årets højdepunkt

Tirsdag 11-8-20 - 09:49

LEDER - Menighedsrådene i det nordlige Odsherred skal roses for at arrangere udflugter, som for mange i menigheden kan være årets højdepunkt.


Ældre, som store dele af året ikke har de store oplevelser, kan have rigt udbytte af at tage med på kirkernes busturene. Både kulturelt og socialt.

En sådan tur er den, som Lumsås Kirke arrangerer 26. august, hvor turen går til Clay Keramikmuseum i Odense og Bellinge Kirke.


I kirken skal deltagerne se de smukke, gotiske kalkmalerier, som i en vis udstrækning baserer sig på det middelalderlige forlæg Biblia Pauperum, også kaldet ”De fattiges Bibel”.

Herefter indtages frokosten på Clay Keramikmuseum.

Efter frokost er der rundvisning på museet, som rummer Danmarks fineste samling af kvalitetskeramik og samtidig giver en meget smuk arkitektonisk og landskabelig oplevelse.

Arrangørerne har tænkt på både formiddags- og eftermiddagskaffe, så det er bare at ønske deltagerne en rigtig god tur.

BJARNE HANSEN
Chefredaktør

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU