Det nordlige Odsherred er værd at vise frem
Kunstnerkollektivet i Unnerud er også på besøgslisten, når Odsherred Kommune skal “prale”. Arkivfoto

Det nordlige Odsherred er værd at vise frem

Mandag 7-9-20 - 12:25

LEDER - Odsherred Kommune er 26. oktober vært, når Frederikssund Kommune kommer på inspirationstur for at se, hvordan man kan skabe bosætning og aktivitet i de små lokalsamfund.


Her er det ikke til at komme uden om det nordlige Odsherred, mener værtskommunen helt naturligt. For det er her på egnen, de mest markante fodaftryk er sat de seneste år.

Blandt de steder, gæsterne skal besøge er, naturligvis, Egebjerg. Her vil der ifølge programmet være et oplæg om bosætning i Odsherred og besigtigelse af Egebjergs iværksætterhus og Unnerud 8b kunstnerkollektivet.


Et andet sted, som lige så naturligt skal besøges, er Sjællands Odde, hvor gæsterne får forevist en undervandslegeplads, aktivitetshus og auktionshallen.

Nykøbing er repræsenteret med Kulturpark Anneberg.

Selvom der i det daglige kan virke lidt forsømt, så viser især de folkelige initiativer i Egebjerg og på Odden, at der er masser af virkelyst, hvis kommunen giver en hjælpende hånd.

Og det sker heldigvis.

Lad besøget fra Frederikssund være anledningen til, at kommunen sørger for at de små samfund blomstrer. Så er der endnu mere at vise frem, næste gang andre kommuner vil lade sig inspirere.

Vi vil have endnu flere gode eksempler, tak!

BJARNE HANSEN
ChefredaktørFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU