• <em>Arkivfoto: Colourbox</em>
  • Kirsten Sandberg.<br>

De mange foreninger skaber et godt liv

Fredag 4-9-20 - 17:04

LEDER - Danmark er begunstiget af et rigt foreningsliv, og vores område er bestemt ingen undtagelse. De mange foreninger med til at skabe liv, et godt liv - og et mangfoldigt liv.


Forleden blev der stiftet en ny kulturel forening med navnet Odsherred Ballet og Opera, som har til formål at fremme kendskabet til ballet og opera i Odsherred-området.

Det årlige medlemskontingentet er sat til 100 kroner, så alle kan være med.

Formand Kirsten Sandberg oplyser, at foreningen jævnligt vil afholde en række arrangementer for medlemmerne, hvor man har mulighed for at se, høre og opleve ballet og opera – førstnævnte endda kombineret med lidt motion.


Opera-arrangementerne finder sted et par gange om måneden og varer ca. tre timer pr. gang. Kun medlemmer kan deltage, og det koster 75 kr. pr. gang at deltage.

Planen er at mødes i Pakhuset i Nykøbing, hvor deltagerne først får information om selve operaen og efterfølgende vil kunne se og høre den på storskærm og lydanlæg.

Der vil være de klassiske, kendte og elskede operaer af Mozart, Puccini og Verdi, men der vil også være måske mindre kendte værker på repertoiret, lover Kirsten Sandberg.

Der bliver også arrangementer, hvor der er mulighed for at få motion. Alle kan være med, og man behøver ikke at have danset ballet som barn eller overhovedet have kendskab til ballet for at være med.

Ballet-motion afholdes hver fredag eftermiddag i Riddersalen, Borren Højby – og det koster 200 kr. pr. måned at deltage, fortæller Kirsten Sandberg.

Et godt initiativ!

BJARNE HANSEN
Chefredaktør

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU