Byrådets mange flotte intentioner
Nykøbing trænger til et løft, skriver redaktør Bjarne Hansen i dagens leder. Arkivfoto

Byrådets mange flotte intentioner

Onsdag 15-7-20 - 08:34

LEDER - De seneste dage har Nykøbing Avis kunne berette om Kommuneplanen, som indeholder Byrådets mange intentioner for blandt andet Nykøbing.


Der er mange flotte intentioner. Blandt andet en sydlig omfartsvej, som skal fjerne overkørslen på gågaden og mindske trafikken i en del af den indre bys mindre gader.

Der er også planer for stationspladsen, som et spændende venteområde med mobilscene om sommeren. Og Holtets Plads som et nyt åndehul tæt på gågaden og kirken.

Det er dejligt, Byrådet viser sin idérigdom. Byens trænger i den grad til et løft!


Men skal de mange flotte intentioner blive til virkelighed, så skal der skaffes penge. Mange penge.

Byrådet har besluttet en vision frem mod 2025. I Vision 2025 står, at "gennem nytænkning, dialog og vores lokaldemokrati skaber vi sammen vejen til vækst".

Lad os få konkretiseret planerne i dialog med byens borgere, og koblet en fundraiser på projektet, så de store fonde kan blive gjort interesseret.

Det kan kun gå for langsomt!

BJARNE HANSEN
Chefredaktør

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU