- Vi er selv den største udfordring
- Den største udfordring er oppe i hovedet hos os selv, mener ejendomsmægler Mikkel Henriksen, Nybolig.

- Vi er selv den største udfordring

Onsdag 30-9-20 - 13:02

LEDER - Odsherred har brug for tilflyttere, og kommunen prøver at skabe de bedst mulige betingelser for at de nye borgere kan få et godt sted at bo.


Kommunen har allieret sig med ejendomsmægler Mikkel Henriksen, Nybolig i Nykøbing, som står for salget af kommunens mange byggegrunde.

De interesserede tilflyttere kommer ikke kun fra København og Nordsjælland, men også fra Roskilde og Holbæk, ja endog fra Fyn og Jylland, oplyste ejendomsmægleren forleden i en artikel på kommunens hjemmeside.


Her sagde Mikkel Henriksen, at der fortsat er masser af udfordringer, og at der formentlig også kan gøres langt mere for at blive ekstra attraktiv som bosted.

- Men den største udfordring er oppe i hovedet hos os selv, hvor vi diskuterer, om glasset er halvt fyldt eller halvt tomt, men vi kan måske også bare sige til os selv, at glasset er halvt fyldt, lød det fra ejendomsmægleren, og nævnte blandt andet infrastruktur og vejanlæg blandt de mange udfordringer.


Uanset om glasset er det ene eller det andet, så er der et tomrum, som kommunen bør gå foran for at få fyldt.

Det kunne være eksempelvis være, at områdets byer tager sig pæne ud. At ukrudt ikke står højt og at stier ikke er tilgroede og nærmest ufremkommelige.

Når borgerne ser, kommunen opfylder sin del af forskønnelsen, så kan være at borgerne også selv kommer i gang med hakkejern og hæksaks.

BJARNE HANSEN
Chefredaktør

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.