Vilde farver fra ny kunstner i Rørvig
Jens Haubeks billeder er farverige.

Vilde farver fra ny kunstner i Rørvig

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 23-8-22 - 19:09

RØRVIG - Kunstneren Jens Haubek har netop bosat sig i Rørvig efter mere end 20 år i København – og han er allerede klar med lokal udstilling.


Farverig kunstner
Jens Haubek udstiller lige nu tryk af sine farverige tegninger og billeder i Galleri Tau/Rørvig Rammeværksted Rørvigvej 221. Udstillingen løber indtil videre til nytår.

Med utvetydig kærlighed til maskiner, hestekræfter og fremdrift portrætterer Jens Haubek bl.a. fartøjer, der alle har ét mål, nemlig at komme fremad, op ad og ud i verden på eventyr med livsglæden og skabertrang som styrmand! Det handler om at dykke ned i kaos og skabe orden. Det er liv.


Jens Haubek udstiller i Galleri Tau/Rørvig Rammeværksted Rørvigvej 221.


Fulde af historier
Jens Haubeks billeder er fulde af historier, styrke og en ukuelig beslutning om at leve livet fuldt ud.

Jens Haubek er født og opvokset i Aalborg. Han er uddannet tv-billedjournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og skuespiller fra The Nordic Film Acting Institute i København.

Han har bl.a. arbejdet i DR´s Børne- og Ungdomsafdeling.

Ejeren af Galleri Tau/Rørvig Rammeværksted Jens Hestbech overtager naboforretningen sidst på året. Planen er at give både udstillingerne og rammeproduktionen bedre vilkår.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.