Søren Bebe Trio besøger Pakhuset
Trioen udgav sidste år deres anmelderroste album “Echoes“. PR-foto

Søren Bebe Trio besøger Pakhuset

AF BJARNE HANSEN / Mandag 6-7-20 - 06:23

NYKØBING - Den danske jazzpianist Søren Bebe tager sin trio med til lørdagsjazz i Pakhuset på Vesterbro Torv 11. juli. Med på støj har han Anders Mogensen på trommer og Kasper Tagel på bas.


Søren Bebe trådte sine musikalske barnesko i Horsens og herefter tog han til Aarhus og blev uddannet på musikkonservatoriet i Aarhus.

Trioen udgav sidste år deres anmelderroste album “Echoes“. Albummet er det sjette i rækken fra den anerkendte danske jazztrio, som igennem årene har spillet i det meste af verden fra Hong Kong til Brasilien, over USA, Korea og det meste af Europa.


Melankolien og klangskønheden er i højsædet når trioen går på scenen, og de formår som ingen andre at få hver enkelt tone til at tælle. Det er dog også musik som kan sprudle og swinge og de tre herrer går ikke af vejen for at blande repertoiret, så der er noget for enhver smag - fra smukke salmer til fuldswingende Gershwin. De tre musikere komplimenterer hinanden til perfektion, og man er aldrig i tvivl om, at disse tre kender hver en hjørnesten i hinandens musikalitet.

Koncerten er et samarbejde mellem Odsherred Bibliotek, Borgerservice & Kulturhuse og Nykøbing/Rørvig Jazzfestival.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU