Open Air koncert med Anders Blichfeldt
17. juli er der Open Air koncert i Højby med Anders Blichfeldt. PR-foto

Open Air koncert med Anders Blichfeldt

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 4-7-20 - 11:59

HØJBY - Musik & Kultur i Odsherred afholder 17. juli Open Air koncert i Helene Haven på Stårupvej i Højby med Anders Blichfeldt.


Anders Blichfeldt, der måske især er kendt som idémager bag bandet Big Fat Snake med sange som ”Bonsoir Madame” og ”No Place Like In Heaven”, er aktuel med sit nye show “Alene på scenen”.

Her tager rockmusikeren publikum med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Der bliver genhør med sange fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.


Anders Blichfeldt fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere i Danmark.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU