Odsherred Teater melder om højt publikumstal
Arkivfoto

Odsherred Teater melder om højt publikumstal

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 11-5-24 - 09:44

NYKØBING - Odsherred Teater, beliggende på Algade i Nykøbing, kan se tilbage på et succesfuldt år med en imponerende fremmøde på 13.000 besøgende i 2023. Dette fremmøde inkluderer både teatrets egne produktioner og arrangementer afholdt i samarbejde med eksterne aktører.


Teatrets egne forestillinger tiltrak i alt 3.930 gæster, mens de resterende 9.070 besøgende deltog i arrangementer organiseret sammen med partnere som Teater og Musik i Odsherred, Comedyklubben, Odsherred Sommerrevy, og Gamle Scene blandt andre. Disse partnerskaber bidrog til at skabe en bred vifte af kulturelle tilbud gennem året med omkring 80 forskellige arrangementer.


På trods af de mange begivenheder og den høje gæstefrekvens, lykkedes det for teatret at opretholde et sundt økonomisk resultat.

Odsherred Teaters regnskab for 2023 viser et overskud på 4.492 kr., og en egenkapital der nu står på 598.345 kr.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.