Nytårsopera i Odsherred Teater

Nytårsopera i Odsherred Teater

AF BJARNE HANSEN / Fredag 5-1-24 - 12:12

NYKØBING - Odsherred Teater i Nykøbing inviterer til en uforglemmelig Nytårsopera den 13. januar, hvor tenor Per Jellum vil føre publikum gennem en eftermiddag fyldt med musikalske perler.


Den talentfulde tenor, Per Jellum, har påtaget sig rollen som tovholder for denne nytårskoncert. Han vil blive ledsaget af sopran Iben Silberg og pianist Louise Schrøder, der tilsammen udgør et stærkt musikalsk hold.


Sammen vil de tre kunstnere tage publikum med på en musikalsk rejse gennem klassiske perler fra operaens, operettens og musicalens verden. Koncerten lover at være en smuk og stemningsfuld oplevelse, hvor de dygtige kunstnere vil udfolde deres talent og lidenskab for musikken.


Det særlige ved denne begivenhed er den afslappede atmosfære, som gør det til en fornøjelse for alle aldre. Odsherred Teater stræber efter at give publikum en mindeværdig eftermiddag, hvor smil på læben og en sang i hjertet er det ultimative mål.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.