Kunstkollektiv økonomisk presset
Arkivfoto

Kunstkollektiv økonomisk presset

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 25-6-20 - 14:56

NYKØBING - Kunstkollektivet 8B i Unnerud har forespurgt om mulighed for støtte fra Odsherred Kommune, da man er presset økonomisk grundet Covid-19.


Kunstkollektivet har på grund af lukningen af grænserne ikke haft mulighed for at de internationale kunstnere, der var lavet aftaler med omkring ophold i huset, kunne komme til Danmark.

Selv om grænserne nu er igen er åbnet vil der nok gå et par måneder inden huset igen er fyldt op.


Kunstkollektivet oplyser, at man mister indtægter fra kunstnere eller fonde på ca. 18.000 kr. pr. måned i fire måneder. Støtte fra diverse statslige hjælpepakker har ikke været mulig, da man ikke har så stort et driftsbudget.

Kunstkollektivet 8B søger derfor søgt kommunen om et tilskud på 36.000 kr. Ansøgningen bliver behandlet på et ekstraordinært møde i Kultur- og Folkeoplysningsudvalget 30. juni.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU