Knap en halv million til kulturaktiviteter
Arkivfoto

Knap en halv million til kulturaktiviteter

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 21-3-23 - 06:20

ODSHERRED – Odsherred Kommune støtter kulturaktiviteter og -begivenheder i Odsherred med 464.000 kroner.


Blandt de ansøgere, der har fået andel i pengene, er Kinéo 37, der modtager midler til danseforestillingen med arbejdstitlen ”Den lækkende krop”. En forestilling til et publikum fra 12 år, der omhandler en krop i overgang og forandring. Her kan kroppens lækage være årsag til skamfulde og pinagtige oplevelser i alle livets stadier. Forestillingen skal have præmiere på Odsherred Teater i Nykøbing, hvorefter der vil være fokus på en national og international turné.


Udvalget har ligeledes uddelt midler til Nykøbing/Rørvig Jazzfestivals sommer- og vinterudgave, Teater BorderLines ”Fortællinger fra det gamle Sindssygehospital”, Odsherred Teaters ”Nycirkus Festival”, Isøre Vikingemarked, OVNHUS 20-års jubilæum, Hempel Glasmuseums ”San(d)sninger – kunstworkshop for børn” og opstart af en børne- og ungdomsklub på Odden, der skal byde på en bred vifte af aktiviteter.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.