Gakket humor på Odsherred Teater
Disse fire spiller alle roller. Foto: Thomas Juul

Gakket humor på Odsherred Teater

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 30-3-23 - 07:53

NYKØBING - Odsherred Teater præsenterer søndag Figaros og Den Ny Operas udgave af ”De Tre Musketer”.


Begejstrede anmeldere
Figaros De Tre Musketer har begejstret anmeldere rundt om i hele landet med deres frie tolkning af Alexandre Dumas’ udødelige klassiker.

Det er en forestilling, der rummer det hele med intriger, kærlighed, komik, store fægtescener, onde skurke og ædle helte.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre et komplot, og redde ikke bare den franske trone, Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.


Fire spiller alle roller
I forestillingen optræder ud over de fire helte, den franske Kong Louis 13., Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde Kardinal Richelieu og mange flere.

Alle rollerne i forestillingen spilles, synges og danses af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.