Egebjerg må sætte koncerter på pause
Billy Cross gav koncert i Egebjerg, hvor der var udsolgt. Arkivfoto: Michael Hansen

Egebjerg må sætte koncerter på pause

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 16-7-20 - 09:59

EGEBJERG - Egebjerg Kultur-og Forsamlingshus må sætte sine populære koncerter på pause, fordi det uden samarbejdspartner er for risikabelt for den lille forening.

Det sagde formand Karl Otto Nielsen på generalforsamlingen onsdag aften.


Forsamlingshuset har haft et samarbejde med Odsherred Bibliotek og Kulturhuse.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med BOK, hvor vi har haft tre gode arrangementer. De har desværre takket nej til yderligere samarbejde foreløbigt. Rigtigt ærgerligt, vi syntes vi havde et godt koncept, hvor de bærer en stor del af den økonomiske risiko og vi ligger det meste af arbejdet.

Jeg er imidlertid overbevist om de ikke har sat penge til i vores samarbejde, betonede Karl Otto Nielsen.


Ingen koncerter foreløbig
Der har været udsolgt til samtlige koncerter i Egebjerg, men risikoen for en økonomisk lussing gør, at bestyrelsen i Egebjerg Kultur-og Forsamlingshus ikke har planer om koncerter eller lignende foreløbig, oplyste formanden.

- Det er dels på grund af Covid-19, men ligeledes på grund af usikkerheden i økonomien i sådan et arrangement. Det ville være ærgerligt at få et stort underskud, hvis vi skyder forbi med genren. Det koster hurtigt 25.000 kr. at hyrer en kunstner, sagde Karl Otto Nielsen.

Han efterlyste samtidig folk, der har lyst til at være medarrangører til et musikarrangement, foredrag eller lignende.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.