Anne Linnet gæster Nykøbing Kirke
66-årige Anne Linnet har ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år. Arkivfoto

Anne Linnet gæster Nykøbing Kirke

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 27-6-20 - 06:09

NYKØBING - En af dansk rockmusiks mest betydningsfulde og initiativrige musikere, Anne Linnet gæster Nykøbing Sj. Kirke 3. maj næste år.


Anne Linnet skal give koncert i kirken, som derfor er reserveret fra om eftermiddagen.

Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna og hun tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie.

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere har nu 66-årige Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år. Hun har beriget os med moderne klassikere og er én af de få sangerinder herhjemme, der har holdt sig aktuel igennem flere årtier.


Anne Linnet har opnået anerkendelse for sine ærlige og ofte politiske og feministiske tekster og sine eksperimenterende musikgenrer.

Anne Linnet har blandt andre skrevet hits som: ’’Glor på vinduer’’, ’’Smuk og dejlig’’, Venus’’ og ’’Barndommens gade’’.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU