Villa med stor grund midt i Nykøbing
Fotos: Nybolig

Villa med stor grund midt i Nykøbing

ANNONCEINDHOLD

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 17-6-20 - 17:38

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig er en villa på Billesvej i Nykøbing med en stor grund et boligareal på 119 kvadratmeter. Huset er opført i 1955 i murværk og med tegltag, og fremstår i dag i charmerende og hyggelig stil


Huset er beliggende på en 1.202 kvadratmeter stor grund, der er med græsplæne, diverse buske og mindre træer samt et område hvor der tidligere har været etableret bålplads og hyggeareal.

Boligen er indrettet med entre, bryggers med udgang til grunden, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt niveauforskudt bruseplads.Desuden er der køkken og vinkelstue med mulighed for etablering af brændeovn, og med udgang til ældre havestue. I stueetagen er også et soveværelse.

På 1. sal er opholdsrum og et godt gavlværelse.

På grunden findes også en garagebygning samt en carport.Kontantpris: 1.150.000 kr.
Udbetaling: 60.000 kr.
Brutto: 4.732 kr.
Netto: 4.126 kr.

Link:
Nyboligs omtale og flere fotosFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU