Sommerhus nær Nordstrand
Fotos: Nybolig

Sommerhus nær Nordstrand

ANNONCEINDHOLD

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 29-4-20 - 10:56

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig er et sommerhus nær Nordstrand i Nykøbing med et boligareal på 63 kvadratmeter.

Huset trænger til at en påbegyndt renovering bliver gjort færdig. Nybolig skriver da også, at med kærlighed og håndværkersnilde kan stedet blive til en fantastisk perle.

Der er indrettet køkkenafdeling i forbindelse med stuen, og hvor loftet går op i det pyramideformede tag med ovenlys. Stuen er lys og hyggelig, og der er udgang til terrassen.Der er desuden et mindre rum ved siden af stuen, som eventuelt kan rumme en gæsteseng eller opbevaring. Der er badeværelse med toilet, lille håndvask med skab samt bruseplads og vaskemaskine.

Fra husets store soveværelse er udgang til haven.

Opvarmningen sker via varmepumpe. Der er etableret en stor træterrasse i forbindelse med huset, hvoraf en del er overdækket, og giver mulighed for at nyde udelivet selv i regnvejr. Endvidere udhus og depot/overdækning.
Kontantpris: 1.500.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto: 6.529 kr.
Netto: 5.550 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU