TORSDAG 7. MARTS 2019 - KL 21:34

Nr. Asmindrups revy har 40 års jubilæum

Nr. Asmindrups revy har 40 års jubilæum
Man har gemt alle revyplancerne fra starten, så i år bliver det nr. 40, der kommer op. Fotos: Henning Lundhøj


AF HENNING LUNDHØJ

Lokalmedarbejder Nykøbing Avis


NR. ASMINDRUP - I de første mange år, når der var revy i Nr. Asmindrup Forsamlingshus, var det med biografopstilling, at det foregik.

Erik Larsen fortæller, at i starten var han med på de skrå brædder. Det var først senere, at han blev instruktør på revyerne.

I starten var det Nr. Asmindrup Boldklubs støtteforening, som nød godt af overskuddet ved revyerne. Overskuddet dengang gik til trøjer og rejser til ungdomsforeningen, og det var de meget glade for.

I starten og flere år frem var det de mange koryfæer rundt omkring i Nr. Asmindrup, det gik ud over i revyerne. Senere kom politikken og kongehuset ind i revyerne. Det at lave en revy kræver også nogle tekstforfattere, og der er sikkert slidt et par stykker op i tidens løb.


Erik Larsen har været instruktør i over 30 år.

De første år sad publikum i biografopstilling og så revyen. Det var først da overskuddet fra revyen gik til Nr. Asmindrup Forsamlingshus, at der kom spisning ind i billedet, og overskuddet har i mange år været stigende, til gavn for forsamlingshusets drift.

Grundet overskuddet er der også kommet bedre lyd på, så at dem nede bag også kan høre, hvad der foregår oppe på scenen. Og de sidste mange år har man også kunne optage revyen på videofilm.

Erik Larsen fortæller, at han kun har været instruktør i godt 30 af de 40 år, som revyen har været i Nr. Asmindrup. I år er det fjerde gang, Mette Jensen er instruktør.

Der er premiere lørdag den 16. marts kl. 18:00 og man spiller igen lørdag den 23. marts.

I år koster billetterne 325 kroner, og der er dans efter revyen.


© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.