Velholdt muremestervilla i Nykøbing

Velholdt muremestervilla i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 5-2-19 - 10:29

BOLIG – Ugens Bolig hos Nybolig Odsherred er en klassisk muremestervilla på Møllegårdsalle i Nykøbing med et boligareal på 143 m² og en kælder på 18 m².

Der er tale om en villa, som er opført i 1939, men trods de næsten 80 år fremstår yderst velholdt og opdateret og indflytningsklar.

Huset har entré med trappeopgang til 1.sal og adgang til gæstetoilet. Opholdsstuen har karnap og TV-stuen er med brændeovn.

Der er et rummeligt køkkenalrum, hvor der er udgang til den sydvestvendte og flisebelagte gårdhave samt et viktualierum.

Den vestlige tilbygning indeholder husets badeværelse, en mellemgang hvor der er installeret vaskemaskine og en indgang med garderobeskab og trappe til kælderrummet.

På første sal har repos, kontor og tre gode værelser.

Gårdhaven ligger godt afskærmet for indkig og er helt privat. Her er ligeledes mulighed for tilslutning til udekøkken med både koldt og varmt vand. Haven er nem at holde og har ydermere et brændeskur.Kontantpris: 1.495.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto: 6.531 kr.
Netto: 5.565 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos

Ugens Bolig præsenteres i samarbejde med Nybolig Odsherred.
Nyere nyhed  Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Lørdag 24-8-19 - 09:41 Brand gav store skader på sommerhus

Brand gav store skader på sommerhus

NYKØBING - En brand i et udhus til et sommerhus på Grandlodden i Nyrup udviklede sig fredag eftermiddag, så der skete store skader på huset.