Høring om ny styrelsesvedtægt
Skoledebatten trak mange forældre til Byrådets møde. Foto: Peter Haugaard

Høring om ny styrelsesvedtægt

AF REDAKTIONEN / Onsdag 30-1-19 - 13:51

Højby - Byrådet har sendt en revideret styrelsesvedtægt og valgregler for folkeskolerne i høring fra 30. januar til 27. februar.

Formand for Børne- og Uddannelsesudvalget Søren With (S), sagde, at formålet bl.a. er at øge kompetencerne, og at man derfor henstiller til, at også det pædagogiske personale deltager i skolebestyrelsen, ligesom repræsentation fra erhvervslivet har høj prioritet.

Thomas Nicolaisen (R), opfordrede forældrene til at sætte sig ind i de nye vedtægter, og Hanne Pigonska (V) opfordrede forældrene til at bruge skolebestyrelserne til at søge indflydelse.

Mathias Hansen (V) fremhævede, at alle skolerne har lige meget indflydelse og er ligestillet repræsenteret i skolebestyrelserne.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.