NIF søger støtte til dommerkurser
Illustrationsfoto

NIF søger støtte til dommerkurser

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 12-12-18 - 13:46

NYKØBING – Nykøbing IF har søgt Odsherred Kommune om et tilskud på 6.000 kroner til dommer- og kamlederuddannelse for unge.

Uddannelsesforløbet planlægges i samarbejde med, og betales, af Dansk Boldspil-Union Sjælland, og uddannelsen skal sætte de unge i stand til at fungere som dommer eller kampleder til fodboldkampe, oplyser NIF i ansøgningen.

Her fremgår det også, at formålet med uddannelsesforløbet er at give de unge et attraktivt fællesskab, der holder dem engageret i klubben samt understøtte lokalfodbold. Men forløbet har også til formål at give de unge flere personlige kompetencer som bl.a. samarbejdsevner, forståelse for mennesker, kommunikation og fodbold.

Foreningen ønsker også som del af forløbet at tilbyde de unge en inspirationstur til en superligakamp, hvor de unge kan mødes med en dommer.

NIF havde ved årsskiftet 241 medlemmer, heraf er 189 var under 25 år.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.