Cyklistfinale øger fokus på sikkerhed
Jessica Dahl fra 6. klasse vandt finalen ved at cykle helt fejlfri som den eneste.

Cyklistfinale øger fokus på sikkerhed

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 9-8-18 - 07:37

NYKØBING - Inden skolesommerferien afviklede Nordskolen i Nykøbing cyklistfinale med deltagelse af politiet og med Ældre Sagens frivillige som kontrollanter.

- Vi håber, det igen i det kommende skoleår bliver muligt at afvikle denne cyklistfinale, som er med til at sætte fokus på elevernes færdselssikkerhed i trafikken, siger initiativtageren, færdselslærer Peter Sørensen fra Nordskolen afdeling Grundtvigsvej.

Efter tre års fravær på grund af travlhed med andre opgaver hos Midt- og Vestsjællands Politi, blev der igen afviklet en cyklistfinale ved Nordskolen.

Jessica Dahl fra 6. klasse vandt finalen ved at cykle helt fejlfri som den eneste af de seks finalister fra Nykøbing, Egebjerg og Asnæs. Alle skulle ud på en rute rundt om i byen, hvor kontrollanterne iagttog, om eleverne nu også huskede at bremse ved fuldt stop og give tegn, når de skulle svinge til venstre eller højre osv.

1. præmien var en ny cykel fra Quick Cykler i Havnegade, Nykøbing, som var skænket af Odsherred Kommune, der havde skænket de 4.500 kr. og yderligere 1.500 kr. fra Quick Cykler.

2. præmien var en cykelcomputer og blev vundet af Mohammed Alsahhar, og 3. præmien, som var en cykelhjelm, blev vundet af Clara Albæk.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.